Jan Evenboer transport

Voor al uw transport opdrachten

Wie is Jan Evenboer

Ik ben Jan Evenboer. Eigenaar van Jan Evenboer Transport.

Al heel lang heb ik de droom om een eigen transportbedrijf op te zetten en na het afronden van mijn studie en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, is het nu een feit. Ik heb mijn eigen Transport bedrijf en sta klaar om voor u het transport te verzorgen (voor zover dit past in mijn verlengde Volkswagen bus)

Het bereiken van mijn droom is best uitdagend geweest omdat ik een aantal jaren geleden door een val gedwongen werd om een lang revalidatietraject aan te gaan en niet meer kon doen wat ik daarvoor altijd deed, werken als vrachtwagenchauffeur. Maar met hard werken is het gelukt om terug te keren in het arbeidsproces, en door de kans die ik kreeg bij Louis Reyners B.V. kon ik weer ervaring op doen.

Wat mag u van mij verwachten?

Ik zal met de grootste zorg het transport verzorgen voor u. Het meeste contact zal via e-mail, what's app of SMS berichten verlopen daar mijn spraakvermogen nog niet helemaal hersteld is en ik het belangrijk vind dat afspraken goed en voor iedereen duidelijk worden vastgelegd. 

Tevens mag u van mij verwachten dat uw transport op de afgesproken tijden wordt afgeleverd (m.u.v. situaties die onvoorzien zijn zoals verkeersopstoppingen of wegafsluitingen die niet vooraf bekend waren).

Wilt u meer weten? 

Neem dan contact met mij op via mail@jetransport.eu of via what's app / SMS 06 - 22 21 56 56.

Heeft u een transport opdracht?

Meld deze dan direct bij mij aan via het Contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map